Cand compania ta are nevoie de un sistem EPR in cloud

Luna de luna te chinui sa urmaresti si sa tii controlul situatiei financiare: ce ai incasat, ce ai de incasat si ce vei factura, iar vanzarile previzionate constati ca se bazeaza mai mult pe instinct si nu pe cifre solide. 

Inventarul fizic nu este ca cel scriptic, fisierele tale excel spun ceva, iar cand te duci in depozit, afli altceva; deci e clar : sistemul adoptat, care a mers o perioada, incepe sa isi arate limitele, iar ideea de a apela la o firma de consultanta sa iti dezvolti propriul sistem IT te ingrozeste si pe buna dreptate.

Managementul unui sistem IT poate deveni un cosmar: personalizarea si integrarea lui in activitatea curenta, trainingul angajatiilor, asigurarea securitatii, indeplinirea cerintelor GDPR, mentenanta sistemului cu patch-uri, upgrade-uri si actualizari – toate se pot dovedi complexe, costisitoare si consumatoare de timp si resurse.

Compania ta creste
Daca incepi sa ai problemele de mai sus, poti sa te bucuri : compania ta creste, iar tu trebuie sa accepti asta. Utilizarea unui sistem ERP nu este un moft, ci o realitate. Datele pe care incerci sa le gestionezi prin email, excel si agende ascund deseori informatii esentiale pentru viitorul companiei tale.

Imagineaza-ti cat timp ai castiga daca nu ai mai sta sa sortezi in excel, sa modific facturi in word, sa pui reminder la emailuri, sa nu fie nevoie sa suni pentru a-ti cunoaste inventarul si sa nu mai stai sa actualizezi dintr-o parte in alta – tot acest timp l-ai putea utiliza pentru cresterea companiei tale.

Este timpul unui upgrade
Atunci cand vanzarile, inventarul, facturile si datele despre clienti sunt intretinute separat, imaginea si activitatea companiei tale pot avea de suferit. Cu un sistem ERP in cloud toate vor fi integrate, interconectate si mai ales disponibile oriunde si poate la fel de important, tot managementul sistemului IT, inclusiv actualizari si adaugarea de functii noi, o faci usor, rapid si cand ai nevoie.

De ce ti se potriveste platforma BusinessGO?
Prin platforma BusinessGO urmarim sa preluam tot acest stres din bratele clientului oferindu-i in schimb mai mult timp liber si unelte prin care sa isi inteleaga mai bine afacerea si clientii. Oferim o solutie ERP modulara in cloud, personalizabila si mai ales sigura, care va creste odata cu nevoile companei tale si te va scapa de grija gestionarii unui sistem IT complex si costisitor.

Daca vrei sa afli ce putem face pentru tine, da-ne un email office@businessgo.eu, un telefon  la nr. 0741207462 sau viziteaza-ne site-ul www.businessgo.eu

Vrei sa testezi DIRECT ceva nou pentru compania ta ? Fara probleme !  Ai 30 zile acces gratuit, fara sa introduci datele cardului bancar.