uneltele tale HR

Poți să îți organizezi procesul de recrutare, poți publica posturi noi și poți ține ușor evidența aplicărilor, atât din e-mail cât și din formularele de pe website.
Salvare automată

Salvare
automată

Toate datele și documentele postate (CV sau scrisoare de intenție) sunt automat salvate și poți să raspunzi ușor folosind template-uri sau un e-mail personalizat.
Gestionează informațiile

Gestionează
informațiile

Poți vizualiza toți angajații și să restrictionezi informațiile sensibile doar pentru manageri. Primești notificări pentru cereri de concediu sau pentru alte tipuri de aplicații.
Urmărește progresul

Urmărește
progresul

Poți să ții evidența orelor lucrate pe proiecte, clienți sau task-uri, vezi progresul echipei și faci forecast pentru task-uri.
Gestioneaza cheltuileile

Gestioneaza
cheltuileile

Înregistrează cheltuielile de călătorie, protocol sau orice altceva ale angajaților, accesează toate chitanțele sau cheltuielile depuse și acceptă-le sau respinge-le cu un singur click.
Gestioneaza prezența

Gestionează
prezența

Gestionează prezențe, momentul în care un angajat a ajuns sau a plecat de la birou și vezi statistici în timp real pentru fiecare angajat.
Notificări de concediu

Notificări
de concediu

Ține evidența concediilor pentru fiecare angajat, aprobă sau respinge cereri de concediu fiind notificat pe e-mail pentru fiecare cerere nouă.