Soluție WMS
dedicată organizării depozitelor şi eficientizării operaţiunilor

Elimină erorile prin folosirea codurilor de bare, și reduce timpul de recepționare sau de livrare a mărfurilor.
Modul Recepție

Modul Recepție

Recepțiile pot fi inițiate plecând de la una sau mai multe comenzi ale aceluiaşi furnizor sau fără a avea o comandă în prealabil.

Pot fi listate etichete cu coduri de bare acolo unde acestea nu există.

Pot fi folosite coduri de bare GS1-EAN128, astfel că aplicaţia va extrage automat toate informaţiile conţinute de acestea (cod de produs, lot, dată de expirare, dată de producţie).

Dacă se lucrează cu locaţii în depozit (rafturi) acestea devin obligatorii la recepţii şi pot fi alese prin scanarea codului de bare.

Modulul livrări

Modulul livrări

Permite realizarea picking-ului si livrarea marfurilor din depozit cu ajutorul terminalelor mobile.

Eficientizarea procesului de livrare prin informaţii despre disponibilitatea mărfurilor şi orientarea geospaţială în depozit.

Modulul transferuri

Modulul transferuri

Permite transferul marfurilor dintr-un depozit in altul sau dintr-o locatie in alta. Poate fi iniţiat direct de către un operator de pe terminalul mobil, sau în baza uneia sau mai multor comenzi de la alte depozite.

Modulul etichete şi consultare

Modulul etichete şi consultare

Permite listarea etichetelor in cazul produselor cu etichete lipsa sau deteriorate.Emite etichete direct de pe terminalele mobile sau consultă stocul direct în depozit prin scanarea codului de bare de produs.

 

Modulul inventar

Modulul inventar
 

Permite inventarierea marfurilor din depozit sau dintr-o anumita locatie,raft sau celula. Reduce timpului dedicat inventarierii, scade costurile generate de blocarea proceselor de livrare a mărfii sau de introducerea eronată a stocurilor în inventor.