O interfață pentru
Agenți de vânzări informați și eficienți

O soluţie dedicată exclusiv agenţilor de vânzări, functională pe terminale mobile cu sistem de operare Android ce poate fi folosita si fara conexiune la internet.
Pre-Sales

Pre-Sales
permite preluarea comenzilor direct de pe terminalul mobil de către agenţii de vânzări

Se pot seta rute zilnice si obiective pentru fiecare client.Agentul poate vizualiza sau modifica datele de contact ale clientului sau poate vizualiza soldul si detalii despre facturi.Din Back Office se pot seta discounturi,limite de credit sau promotii pentru fiecare client. 
Van-Sales

Van-Sales
ușoare

Modulul Van-Sales permite introducerea facturilor sau a chitanţelor direct la sediul clientului si listarea acestora pe imprimante matriceale sau termice (Rego, Epson, Zebra). Toate opțiunile din modulul Pre-Sales sunt valabile si in modulul Van-Sales.


Marketing & Merchandising

Cu
Marketing & Merchandising
agentul de vânzări poate prelua o serie de informaţii din piaţă

Puteti seta trasee de vizita si obiective predefinite.

Agenții pot introduce informații despre potențiali clienți. Aceste informaţii ajung centralizate în Back Office și pot fi folosite ulterior în procesul de vânzare, inclusiv prin generarea de vizite la clienţi potenţiali.

Evidența activităţilor internei

Evidența
activităţilor interne

Modulul permite agenţilor de vânzări introducerea de pe terminalul mobil a transferurilor de marfă dintr-o gestiune în alta, introducerea zilnică a previziunilor de încasare, respectiv vânzare, cu trimiterea acestora pe email, închiderea de zi a vânzărilor și a încasărilor prin compararea acestora cu previzionatul, și generarea raportelor zilnice de activitate.
Catalog de produse

Catalog de produse

În Back Office pot fi introduse imagini produselor pentru o prezentare direct pe mobil a portofoliului,eliminind materialele de marketing în format printat.
Rapoarte și target-uri

Rapoarte și target-uri

În Back Office se poate seta target-ul pentru fiecare agent,

pe care le poate folosi impreuna cu rapoarte de vanzari pentru a avea o situatie reala a obiectivelor sale.